Woky a pánve

Woky a pánve

Pokud hledáte dobrou pánev, jste na správném místě! Náš internetový obchod nabízí nespočet produktů z této kategorie a každý z nich se vyznačuje mimořádnou kvalitou zpracování a všestranným využitím. Podívejte se tedy na detaily řady DUKA a vyberte si pánve, které dokonale vyhovují vašim potřebám!

Kuchyňské ocelové pánve na smažení

Klasické nerezové pánve jsou jednou z nejoblíbenějších možností na trhu. Jsou velmi odolné a odolné vůči korozi, poškrábání a deformaci. Díky tomu zůstávají v perfektním stavu po mnoho let. Kov nevstupuje do chemických reakcí s potravinami, takže se nemusíte bát o chuť připravovaných pokrmů ani o bezpečnost jejich konzumace. Pánve vyrobené z nejkvalitnější nerezové oceli jsou ideální pro použití na indukčních varných deskách a lze je mýt v myčce.

Hliníkové pánve na smažení

Hliníkové pánve jsou lehké a pohodlné na používání. Díky vynikajícím vlastnostem vedení tepla se jídlo na nich připravené rychle a rovnoměrně ohřeje. Modely dostupné v naší prodejně jsou navíc vybaveny nepřilnavým povlakem, který usnadňuje nejen smažení potravin, ale také udržování čistoty nádobí. Hliníkové pánve DUKA jsou navíc vhodné pro použití na jakémkoli typu sporáku - od plynového, přes elektrické, až po indukci.

Grilovací pánve

Součástí našeho internetového obchodu jsou také grilovací pánve, určené především na smažení masa a zeleniny. Mají charakteristické drážky a drážky, které dodávají připravovaným pokrmům grilovaný vzhled. Pořiďte si takovou pánev, abyste mohli grilovat jídlo po celý rok, bez ohledu na počasí!

Hluboké pánve wok

Wok je nádoba používaná pro asijskou kuchyni. Často se jim říká čínská pánev. Má charakteristický tvar, který připomíná hluboký, mírně konvexní pohár se zploštělým dnem a vysokými stranami. Wok je obvykle vyroben z uhlíkové oceli, litiny nebo nerezové oceli.

Wok jsou navrženy tak, aby vám umožnily rychle smažit jídlo při vysokých teplotách. Tvary a tepelné vlastnosti čínských litinových pánví umožňují také pohodlné a efektivní dušení a vaření pokrmů. Pánev wok se často používá k přípravě pokrmů stir-fry, tedy ke krátkému smažení na vysokém ohni. Velký povrch woku umožňuje rychlé tepelné zpracování potravinových přísad a zároveň je pohodlně promícháváte a házíte. Díky tomu zůstávají měkké a šťavnaté.

Pokud jste příznivci asijských jídel, klasický wok by ve vaší kuchyni neměl chybět!

Praktické indukční pánve na každé jídlo!

Univerzální hrnce a pánve dostupné na našich stránkách lze použít mimo jiné na indukčních sporácích. Jsou velmi šikovné, rychle se zahřejí a mají odolný nepřilnavý povlak, který zabraňuje přichycení potravin k jejich povrchu. Díky tomu jsou perfektní pro přípravu nejrůznějších pokrmů s malým množstvím tuku – od smažených vajec, přes míchaná vejce a omelety, až po paellu, zeleninu a maso. Naše indukční pánve jsou vybaveny ergonomickými držadly a některé modely mají také odnímatelné rukojeti.

Ty nejlepší pánve najdete v prodejně DUKA! Kterou si vybrat?

Přestože všechny produkty dostupné v našem sortimentu představují tu nejvyšší kvalitu, v mnoha vlastnostech se od sebe liší. Jakou pánev si tedy vybrat a na čem by se mělo odvíjet vaše rozhodnutí o koupi? Nejprve se zamyslete nad oblíbeným způsobem přípravy jídel a nad typem pokrmů, které nejčastěji připravujete. Trochu jiné vybavení bude potřebovat fanda asijské kuchyně na klasickém plynovém sporáku a trochu jiné vybavení milovník pokrmů v páře na indukční desce. Podívejte se tedy, jaké pánve a wok jsou v naší nabídce a vyberte si model, který bude splňovat všechny vaše požadavky!